Véget ért az idei Ö.K.Ö.R.

KategóriaAktuális
Írtajovics

Az idei Ö.K.Ö.R. ugyan rövidebbre sikerült, mint az előző években, de annál eredményesebbnek mondható. Köszönjük valamennyi résztvevőnknek, amiért érdeklődéssel fordultak rendezvényünk felé, az öntevékeny köröknek, amiért lelkesen részt vettek a szervezésben, és felvonultak a hallgatók előtt, illetve köszönjük támogatóinknak is, akik felajánlásaikkal hozzájárultak a rendezvény létrejöttéhez.

Jövőre ugyanitt újra találkozunk, addig is legyetek ti is öntevékenyek!

(a Kvíz játékunk nyerteseit emailben értesítjük ki a hét folyamán)

Ö.K.Ö.R. programok!

KategóriaAktuális, Programok
Írtajovics

Február 15-én ismét felvonulnak az öntevékeny diákkörök!

Ismét Ö.K.Ö.R. a B aulában február 15-én 13:00-tól egészen 18:00-ig. Több mint 15 diákkör vár titeket, hogy érdeklődjetek, informálódjatok, esetleg csatlakozzatok hozzájuk, és részt vállaljatok az egyetem közösségi életének építésében, kipróbáljátok magatokat különböző területeken vagy csak egyszerűen együtt űzzétek hobbijaitokat.

A rendezvénnyel párhuzamosan, 14:00-tól Gadár László, a Karrier Iroda igazgatója, és Véber Zoltán baráti beszélgetésre invitálnak minden érdeklődőt. A fórum témája a kerrierépítés és az öntevékenység közötti párhuzamok, avagy hogy mire is jó, ha aktív vagy az egyetemen.

A rendezvény teljes időtartama alatt kitölthetitek Kvízünket, melyet ott helyben a rendezők ki is javítanak. Az első 100 helyes megfejtő karszalagot kap, amit a 21:00-kor kezdődő záróbulin, a Grand Kanyonban egy sörre vagy egy vodkanarancsra válthattok be.

Pimpő visszatér!

KategóriaAktuális
Írtajovics

2012. február 15-én (szerdán) ismét megrendezésre kerül az Öntevékeny Körök Összbemutatkozó Rendezvénye!

A VECSA irányításával az idei Ö.K.Ö.R. is kezd körvonalazódni. Az utóbbi évek gyakorlatával szemben idén csak egy napos rendezvényt tartanak a szervezetek a B aulában, február 15-én 13:30-tól 18:00-ig. Itt fognak felvonulni a már jól, és a még kevésbé ismert diákszervezetek, abból a célból, hogy megmutassák magukat és a szabadidős lehetőségeiteket itt a Pannon Egyetemen.

Mi már régóta nézünk Titeket, nézzetek meg Ti is minket! :D

Ö.K.Ö.R. 2012 – Sikeres pályázat

KategóriaAktuális
Írtajovics

A Veszprémi Egyetem Civil Szerveződéseiért Alapítvány örömmel jelenti be, hogy a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram IFJ-GY-11-A kódszámú, az “Gyermek- és ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek (ifjúsági szakemberek) rendezvényeinek (tábor, ifjúsági program, fesztivál) támogatása (előfinanszírozott)” elnevezésű pályázati felhívásra benyújtott, IFJ-GY-11-A-1943 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Ö.K.Ö.R. 2012 című pályázati projektje pozitív elbírálásban részesült.

Így elhárult valamennyi anyagi akadálya annak, hogy a VECSA 2012-ben is megrendezhesse az Öntevékeny Körök Összbemutatkozó Rendezvényét, melyre az alapítvány minden pannon egyetemi hallgatót és érdeklődőt vár!

BorTábor 2011

KategóriaProgramok
Írtajovics

BorTábor 2011

A Borvirág Klub alapfokú borismereti tábort hirdet minden veszprémi diáknak, aki érdeklődik a magyar borok iránt.

Ha szeretnél eltölteni egy kellemes hosszú hétvégét a borok és borászat jegyében, ha szeretnél szakmailag fejlődni, vagy csak jól szórakozni a nyár utolsó előtti szabad hétvégéjén, akkor jelentkezz!

Helyszín: Keszthely
Időpont: 2011. augusztus 18-21.
Részvételi díj: 19.000 Ft

Jelentkezési határidő: május 29 éjfél. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, és a jovics@gmail.com emailcímre történő visszaküldésével lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

BorTábor 2011! A hazai borok szerelmeseinek!

További részletekért olvasd el a felhívást, vagy írj az alábbi email címre: jovics@gmail.com.

FótósViadal II.

KategóriaProgramok
Írtajovics

Idén is lesz FotósViadal! A PE Fényképészkörének szervezésében te is eltölthetsz egy teljes napot a fotózás jegyében, és összemérheted rátermettségedet más amatőr fotósokéval. Sok értékes nyeremény és tapasztalat vár rád május 7-én. Jelentkezni online a www.fotosviadal.hu-n május 3. éjfélig. Jelentkezz te is!

További információk: fotosviadal@gmail.com

A pontos felhívás innen tölthető le.

Köszönetnyilvánítás

KategóriaAktuális
Írtajovics

Sziasztok!

Múlt héten zajlott le az Ö.K.Ö.R. 2011. A Veszprémi Egyetem Civil Szerveződéseiért Alapítvány ez úton szeretne köszönetet mondani a szervezőknek kitartó munkájukért, lelkesedésükért. Nagyon jó volt látni, hogy ennyire különböző érdeklődésű emberek képesek mégis ennyire együtt küzdeni egy cél megvalósítása érdekében. Köszönjük!

Szintén szeretnénk hálánkat valamennyi támogatónknak: a Fórum Pizzának, a Sport Pubnak, a Valami Más Bt.-nek, a Balaton Borgalériának, a Petőfi Színháznak, a “Bukta” Pékségnek és a Dokumentum Centernek. Támogatásukkal hozzájárultak a rendezvény színvonalának emeléséhez. Köszönjük bizalmukat!

Köszönjük a segítséget továbbá Haraszti László kollégiumi referensnek, illetve valamennyi szeniornak és KIBesnek, akik szórólapozni segítettek, a Várfok Alapítványnak a cipekedésben való segítségért, a Gesztenyés Sörkertnek, ahol kiválóan éreztük magunkat, és a Diák Centrumnak a kedd esti partyért.

Papp Zoltán

Ö.K.Ö.R. főszervező

Kezdődik az ÖKÖR!

KategóriaAktuális
Írtajovics

Holnap 13:00-tól kezdetét veszi az ÖKÖR rendezvényünk!

Hétfőn 13:00-tól kezdetét veszi a B aulában az Öntevékeny Körök Összbemutatkozó Rendezvénye, melynek keretében a Pannon Egyetem valamennyi öntevékeny köre felvonul, és színes programokkal várják az érdeklődő diáktársaikat. Az órák szüneteiben a szervezetek előadásokat tartanak, hogy bemutassák tevékenységüket. Először mutatják meg arcukat a VEN csapatok is, hogy megismerkedhessetek velük. Valamint értékes nyereményekért megy a harc az ÖKÖR Rally kvíz játék keretében. Ha pedig elfáradtál két óra között, akkor segítünk neked kikapcsolódni is, csak foglalj helyet “Chill-out” babzsákjainkon, dőlj hátra és élvezd a hangulatot.

Várunk mindenkit! Gyertek el! Megéri! :)

ÖKÖR Rally – kvíz játék

KategóriaAktuális, Programok
Írtajovics

Idén is lesz ÖKÖR Rally értékes nyereményekkel!!!

Február 28-án, a B aulában az eddigi hagyományoknak megfelelően ismét lesz ÖKÖR Rally olyan értékes nyerményekkel, mint pizza kupon a Fórum Pizza felajánlásával, velős pirítós jegy a Sport Pubban, három palack kiváló bor a Balaton Borgalériától, egy hatalmas karton Minyon a Gru című filmből és sok más értékes nyeremény :) .

Mindezek megnyeréséhez csak annyit kell tenned, hogy eljössz a B aulába és velünk játszol, kitöltöd a tesztet, helyesen válaszolsz valamennyi feltett kérdésre, és bedobod az információs pultnál elhelyezett dobozba.

Elég egyszerű, nem? :) Gyere és játssz! :)

VEN csapatok felvonulása!

KategóriaAktuális, Programok
Írtajovics

Idén is az ÖKÖR lesz az a rendezvény, melyen először mutatkoznak be a VEN csapatok!

Február 28-án a B aulában 13:00-tól megtalálhatók lesznek a 2011-es Veszprémi Egyetemi Napok sztárjai! Ha téged is érdekel, kik lesznek az idei év rektorjelöltjei, kortesei, mik lesznek a témák, akkor gyere el, és nézd meg őket magadnak!